Søg
Close this search box.

V75 Mantorp 5/6-21

Hermed weekendens V75 analyse og gennemgang af løbende på V75. Denne uges V75 køres på Mantorp, og vi satser selvfølgelig hårdt på vi får alle 7 rigtige. Du kan spille med på vores V75 andelspil her på Derby25.

Anparter koster kr. 75 pr. stk. Sidste chance for at være med er 1 time før første løb.

V75-1 2140m volt
7 Sato kommer till dagens start med formen på top, 3 sejre på de seneste 4 starter siger en hel del. I den seneste start vandt man på flot vis, og for to starter siden stod man for en rask ophentning efter galop og afslutede de sidste 800m under 09 tempo. I dag skal Per Lennartsson køre seksåringen for første gang hvilket jeg ser som et plus. Kører man fra start, så kan Sato sagtens nå føringen.

11 Bordeaux S. har fået et skidt spor, men dette er et individ som altid viser god indstilling og har både styrken og en god afslutning. I den seneste start afsluttede man de sidste 800m via 09,3 till sejr. Trods sit bagspor skal man ikke glemme denne. Givent streg på V75.

Ranking: A:7,11 B:9,1,2,8,3,5 C:4,6,10,12

V75-2 2640m auto
3 Edens Boy skal have en stor chance for at træde ind i vindercirklen efter dette løb. Den stenhårde hollænder møder en beskeden gang modstand her, og med en god startposition i tillæg til dette så burde det være en spids og slut. Den sluttede kun 3 i sin seneste fremtræden, men her gik den også i tredje-spor en halv omgang mod en så god hest som Venture Capital på en tid ingen af de øvrige heste er i nærheden af.

Bagved denne er det et meget åbent løb.

Ranking: A:3 B:4,5,6,7,11,12,2 C:10,1,9,8

V75-3 2640m auto
4 Short In Cash havde 2 sejre på kontoen inden den seneste start, her kørte Mika Forss for tidligt, og så var der ikke flere kræfter henover opløbet. Nu sætter Bjørn Gopp sig bagved, og det er jo et plus. Hesten kan opnå fint fra start, men spids er ikke et must.

2 Stoletheshow. I den seneste start fik man sig et hurtigt løb og gik med kræfter i mål. I dag har man fået et perfekt udgangsposition og et mere offensivt oplæg må vente. Her kommer man helt sikkert til at kæmpe om føringen, men uanset hvad vil man kunne få en fin position. Til kun 10% lige nu er dette et klart streg på kuponen for mig.

1 Antonio Trot besidder en skarp afslutning og trives på distancen. Fra dette spor vil man helt sikkert få et smygløb, og opstår åbningen i tid, så vil man kunne være med på målfotoet.

8 Handsome Brad har fået et svært spor, men man kommer till dagens start med en fersk sejr på kontoen, dog i et billigt løb. Behøver en del tur med positionerne herfra, menm løser det sig kan han udmanøvrere om sejren. Men mange kan vinde dette, med det rette løb.

Ranking: A:4 B:2,1,8,12,11 C:5,9,10,12,3,5,6,7

V75-4 2140m auto
Et åbent løb på forhånd, hvor der nok er grund til at gardere med flere streger på kuponen.

3 Karamel Hill årsdebuterede i den seneste start, indsatsen i sig blev godkendt då man kørte med en tung balance og behøvede løbet. Til dagens start lettes hun i balancen og er anmeldt uden sko. Fra et godt start spor skal hun helt sikkert med på kuponen.

5 Call Me Brodda er vældig hurtig fra start, hvilket man jo viste på Charlottenlund, hvor man strøg til fronten. Då valgte man at slippe for så senere at angribe hvilket til slut gav en let sejr. Kan lignende ske igen i dag?

11 Lipstick Tooma har nu fået to løb i kroppen efter en længere pause. Hun vandt sin årsdebut direkte imod enkelt modstand. I den seneste start måtte man give sig fra ledningen. Til dagens start bør topformen være nær. Hun tåler at gøre en hel del selv under løbet og trods spor 11, skal hun bestemt regnes med i dette slæng.

Ranking: A:3,5,11 B:7,4,10,9,1,10,6,2,8,12

V75-5 1640m auto
4 Zorro Wind har imponeret ved sejrene på svensk mark og vi har endnu ikke set alt hvad denne kan endnu. Så sent som lørdags under Elitlopps weekenden. Da kørte man tidligt i sporene for at indtage positionen udvendigt om Laradja Vrijthout, man kopplede grebet i sidste sving og gik sidenhen på lette ben over opløbet. Klockan stoppede på 10,3 på 1640m. I dag har man et bedre spor og kører man sig til spids kan løbet være afgjort. Men præsterer man som i den seneste start, ja så behøver man jo heller ikke den position for at vinde.

5 Aragorn As kommer med en fersk sejr i bagagen til dagens start. Dette er en seksåring som har gjort det godt på det seneste for sin træner Timo Nurmos. Aragorn As vil have gavn af hvis der kommer tempo på løbet. Med formen på top er dette en given streg, hvis man vil gardere.

Ranking: A:4 B:5,1,9,6 C:3,7,11,12,2,8,10

V75-6 2140m auto
7 Selected News galopperade i forsøget till Kungapokalen for to strater siden. Men i den seneste start viste denna fireåring at der ikke er noget fejl på formen, da man tog en sikker sejr fra dødens. Der er selvfølgelig en vingerisiko med sporet, men Selected News er stærk og reel og behøver ikke noget specielt løbsforløb for at vinde.

1 Mr Mah Can har formen på top og kan opnå hurtigt fra start. Jeg håber at kusken Rikard N Skoglund vil køre i den position. Fra spids vil han nemlig helt sikkert kunne køre et godt løb, faktisk er han ubesejret i spids!

11 Mister Hercules afsluttede følåret med at vinde Breeders´ Crown-finalen i Eskilstuna. Nu har Mister Hercules fået tre løb i kroppen efter pause hvilket burde indebære at formtoppen er nær. Sporet er dog ikke det bedste, men kapacitet findes for at blande sig i sejrsstriden. Der er uden sko, som man har kørt med 2 gange før, og begge gange er det endt med sejr.

Ranking: A:7,1,11,8,5 B:3,6,9,4,2,12

V75-7 2140m auto
1 Algot Zonett kommer med en fersk sejr i bagaen til dagens start. I den seneste start afgjorde man det enkelt og han viste at formen er på top. Man hade siktet på Harper Hanovers løbet i lørdags under Elitlopps weekenden, men kom ikke med der. Fra stalden er man optimistiske og skulle ikke blive en fælde (man opnår kun middel) kan det være at et enkelt streg på kuponen er nok.

3 Gerry har nu fået to løb i kroppen efter at være blevet opereret i vinters. Hesten ser klart bedre ud i trvate nu end tidligere og i den seneste start gik man i mål med alt sparet bagom Algot Zonett. Nu fra et bedre spor, burde man kunne opnå en bedre position. Kan han spare speeden til opløbet, da vil han kunne nedsourte mange. Igen med Örjan Kihlström i vognen.

Ranking: A:1,3,7 B:12,9,8,2 C:10,4,5,11

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider