Søg
Close this search box.

V64 Åby 3/6-21

Hermed spiltips og analyser til aftenens V64 på Åby.

Husk! Vær med i vores V64 spil, kan spilles her på Derby25.

V64-1

4 Milos Ganador ville overhovedet ikke være med i sin sidste start, og løbet var allerede kørt godt inden bilen forlod banen. Men mon ikke det bare var en engangsforseelse. Formen er garanteret fortsat fin, og så skal den med på kuponen.

Ranking: A: 4,8 B:1,3 C:2,5,9,11,6,10,7

V64-2

7 Aronia sad fast med godt med kræfter tilbage mål i sidste start, og dette var selvfølgelig en perfekt genopladning til det, der kommer her. Hoppen har også en helt vildledende resultatlinje, og kombinationen af ​​en dygtig hest samt lidt viden om formen, giver helt klart en høj spilværdi. Seksåringen kan åbne hurtigt, og sidder garanteret godt med, med det samme og kan vinde dette fra forskellige positioner. Et must streg til kun 3% i skrivende stund. men eller et løb hvor der kan være mange om buddet an på løbsforløbet.

Ranking: A:3,11,6,2,7 B: 15,12 C:5,9,13,8,4,1,10,14

V64-3

7 Tycoon Broline. Vallakken har ikke gennemført et helt løb i rigtig gangart i over et år.. Men kvalifikationen efterlod et plus i kanten, og før eller senere burde denne seksårige efter Quarcio du Chene, burde være modnet. Her testes hesten med en nykusk i form af Johan Untersteiner, og hvis den røde rytter har formået at få stilen på en hest som Maestro Crowe, kan han forhåbentlig ogsp gøre det samme med denne. I et fejlfrit løb er Björn Goops dygtige raket helt overlegen, og i et åbent løb kan dette være en fræk tips-etter.

Ranking: A:7,3 B:11,6 C:5,4,8,2,9,1,10,12

V64-4

2 Versace Broline er en fire-årig, der har vist et højt niveau, og han vandt i fin stil for to starter siden. Nu er det en debut over lang afstand, men hesten burde klare det godt, og hvis Joakim Lövgren skulle køre frem og tage føringen i løbet, ville han være meget vanskelig at slå. Men eller er der flere om buddet, vil nævne 3 Stenson, der har trænet godt over vinteren, og så godt ud både før løb og efter galop sidst, samt 10 Pre Calculated, der er mindst ligeså god som favoritten, dog med mindre godt spor.

Ranking: A:2,10,3,9 B:11 C:7,8,5,1,4

V64-5

2 Romero vil sandsynligvis være en ganske stor favorit fra perfekt spor, og Conrad Lugauer har stalden i topform, så i betragtning af at han vandt mod en lignende heste i sidste løb, skulle chancen for at vinde være god igen.
Der vil dog ikke være nogen føring med det samme, fordi det sandsynligvis vil kræve at 1 Unico Broline skal give sig, men der køres normalt offensivt med 2 Romero, og jeg tror, ​​han vil komme til fronten, måske senest efter 500m. Og her vil den være svær at slå.

Ranking: A:2 B:1,4,6 C:9,3,7,10,5,8

V64-6

3 Arvid SH synes jeg burde være favoritten i løbet i betragtning af at han går ganske meget ned i klassen til denne start. Er vant til V75-modstand og kun 13% fra en passende position, synes jeg han er helt klart den mest interessante. Jeg er ikke sikkert på 1 Townsend Broline holder inder-sporet, men han vil under alle omstændigheder få et fint løb, der er jo Open Strech.

Ranking: A:3,1 B:10,5,11 C:9,2,4,7,6,8,12

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider