Søg
Close this search box.

V75 Travtips Åby 8/5

Lørdagens V75-konkurrencer arrangeres på Åby travbane. Der er finale både i Dronning Silvia’s Cup og King Gustav V’s Cup, samt slutter vi V75 runden af ​​med den Paralympiske travfinale i syvende afdeling. En flot travdag er i vente.

V75-1 2140m auto
Finalen i Dronning Silvia’s Cup med SEK 1.000.000 i førstepræmie.

3 Fifty Cent Piece var fantastiskt god ved sejren i sit udtagningsløb. Her kører Robert Bergh ofte offensivt, og uanset position, så tror jeg ekvipagen lander i sejrstriden, med tanke på at formtoppen nu bør have indfundet sig. Samt nu uden sko.

1 Eagle Eye Sherry bliver givetvis favorit i løbet og med tanke på sporet og det faktum at den ses som kullets Dronning, indtil dette mosbevises.

2 Honey Mearas er jo også en fantastisk hest. Her skal den gå uden sko for første gang – og sette kan måske gøre udslaget?

Ranking: A:3,1,2 B:10,4 C:6,5,7 D:8,9,12,11

V75-2 2140m volt

Et meget åbent løb her, men skal jeg nævne én, så er det 9 Beckham, hesten har fundet en stabilitet i sine præstationer, og virker desuden at været modnet. Og med forhåbentligt en fin start i volten, kan denne være med på målfotoet.

Ranking: A:9,2,3,4 B:11,12,5 C:6,1,7,8,10

V75-3 2140m auto
Finalen i King’s Cup med SEK 1.000.000 i førstepræmie.

4 Önas Prince står umiddelbart indenfor et skræddersyet løb med en klassisk spids og slut. Men bliver det så enkelt? Den skal være favorit, men den er uhørt meget spillet (pt. over 70%), og så stor favorit bør den ikke være.

6 Rome Pays Off kan gøre livet surt for tipsetteren. Hingsten var nemnlig heroisk i nederlaget i sit udtagningsløb og nu når Robert Bergh veksler yderligere med barfodet rundt om – hvor god er den så ikke nu. Meget spændende.

3 Jacoby Keeper er også meget hurtig fra start, og kan dermed få en god rejse i dagens Finale. Kan han måske vinde via Open-Stretch?

Glem heller ikke 9 Maesteraemon.

Ranking: A:4 B:6,3,9,2 C:8,10,7 D:11,5

V75-4 1640m auto

4 Z.Boko er en Norsk hest som kommer med tre spids sejre i bagagen. Denne femåring er meget hurtig bagom bilen, og det bliver nok spids. Han har dog vist nogle hidsigt tendenser når han traver i højt tempo, og det kan åbne op for smyg kørte ekvipager. Men samtidigt så er den korte distance sikkert en fordel her. Burde have en god vinderchance, hvis den kører fejlfrit. En sikker eller god A hest.

Ranking: A:4 B:5,2,1,10,6,9 C:8,7,3,11,12

V75-5 2640m auto

2 Rackham stod for en strålende fremtræden i det seneste løb i duel mod selveste Oxidizer. Træneren Christoffer Eriksson fortalte inden sidste løb, at den behøvede det løb for at være i topform – hvilket den så er nu. Med formet i zenit og godt startspor, da er han meget god i klassen her. Træneren tror selv at hesten vil befinde sig i Gulddivisionen inden året er slut – med det i mente – så kan denne godt være en sikker, eller god A hest.

Ranking: A:2 B:5,9,10,12 C:1,3,6,7,11

V75 -6 2140m auto

4 Allegra Gifont gjorde debut i Sverige i den seneste start, hvor den flot blev toer bagom Short In Cash. Med det løb i kroppen bør den være gået fremad formmæssigt til dagens start. Den er hurtig fra stsrt, men det er ikke sikkert den kan køre sig forbi 3 Milady Grace indledningsvis. Men det ser ud til at blive uden sko til dagens start hvilket intressant, og kan give endnu et løft. God A hest.

3 Milady Grace ser ud til at blive favorit i løbet. I den seneste start var det årsdebut og man så ud til knapt, men alligevel at køre til en sikker sejr, da det pludselig blev galop kort før mål., tror dog ikke vi skal ligge så meget i den galop. Nu med et løb i kroppen og med spids i sigte er den et givet streg på systemet.

Ranking: A:4 B:3 C:2,1,5,10,11 D:12,6,7,8

V75-7 2140m auto
Finale i det Paralympiske Trav med SEK 1.500.000 i førstepræmie. 

8 Ecurie D. behøver vel ingen nærmere præsentation, detta er en femåring som tillhører den absolut eliten af heste i verden. I den seneste start gjorde man årsdebut man vandt meget enkelt. Kusken Björn Goop kommer sikkert til at køre i starten for at opnå en god placering. Skulle man kunna presse sig hela vejen til spids er man såklart hesten at slå for de øvrige.

Framhæver desuden 6 Aetos Kronos. Han imponerede stort i sit comeback på Svensk mark senest, da man på trods af et spor som nr. 12 kunne runde samtlige andre til sikker sejr. Da besejrede man heste som Cyber Lane og Handsome Brad.

4 Delia du Pommereux er også en verdenstjerne der gør Sveriges debut. Hesten sluttede som nr. 4 i Prix d’Amérique tidligere i år og gik senere hen og vandt Prix de France, da slog man selveste Face Time Bourbon via en meget hurtig afslutning. Hun opnår kvikt fra start, og kan også nå spidsen, ved dette scenarie – vil det være hesten at slå for de øvrige.

Ranking: A:4,8,6 B:2,5,10,3 C:1,9,7

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider