Søg
Close this search box.

V75 Travtips og Analyse – Mantorp 20/3-21

V75-1  2140 volt

4 Dwayne Zet stod for godkendt årsdebut, og femåringen ser ud til at gå en fin sæson i møde. Med årsdebuten vel overstået, og med løb i kroppen kan vi forvente os en yderligere forbedret præstation denne gang. Daniel Redén har jo allerede påvist strålende staldform og statistik. Solvallatrænerens kapable vallak er i fejlfri stand hesten at slå. Jeg ser denne som en klar A-hest og muligvis sikker.

11 Zenzero Jet er den første udfordre. Hesten er en klassisk type, som besidder en fin kapacitet og når den traver på top, så klarer den sig godt i klassen. I den seneste start var det også årsdebut og man gjorde det godt som nr. 2 – indtrykket over mål var rigtig godt. Og med løb i kroppen og nu med barfodet rundt om kan vi forvente os en yderligere forbedret præstation denne gang. Man har dog et svært udgang spor i volten, men løser det sig bare nogenlunde for Zenzero Jet så kan den slås om sejren her.

8 Red Mile Brodde har tidligere vundet på V75 som undertippet, via en rigtig smyg-rejse i ryg nu, så er det ikke uvirkeligt at vallakken kan lave en ny overraskende sejr. Femåringen stod for en god indsats i årsdebuten og kommer nu at være betydeligt hurtigere.

Ranking: A: 4   B : 11,8,1,12,5   C: 2,6,7,10,3

V75-2  2640m auto

2 Illfindmywayhome blev slået på linjen i den seneste fremtræden og det var givetvis træls. Men den virkede heller ikke til at være i fuld form på dagen. Nu derimod er der andre boller på suppen, med letning i balancen. Örjan Kihlström sætter blikket mod ledningen omgående med den starthurtige sexåring og når den er der, så er det bare at køre.

6 Suarez har løftet sig markant siden han kom til Robert Bergh. Den syvårige vallak står nu med 4 sejre på stribe i sit nye regi og med en sletningen af nr.5 indvendigt kan Erik Adielsson, som sætter sig op, trække sig ned i ryggen på den ledende. Skal ses med sejrschance.

11 Draupner ser ikke ud til at være streget på ret mange kuponer af spillekollektivet. Og det kan være en fejl. Johan Untersteiners hest var nemlig meget tapper i nederlaget i årsdebuten og vist kan man tro at fireåringen måtte have fået udbytte af løbet – på formen. Foruden at formen nu må være opadgående, så skal hesten nu trave med jernvogn + barfodet rundt om for første gang i karrieren, og når Halmstads træneren korrigerer på dette så plejer det at give en vis effekt. Sporet er derimod trist, men over den lange distance, er det ikke så afgørende. Kun 2% i skrivende stund?

Vil også lige nævne 3 Håna Am  der kommer med 2 sejre og nu bliver lettet i balancen. Samt 7 Aloha Chip, der nu kommer barfodet rundt – og sidst den gjorde det sejrede på tiden 13.9 over 2140m. 

Ranking: A: 2,6,11   B: 3,7,8,12,10   C: 9,1,4

V75-3  2140m auto

1 Heavy Sound løste årsdebuten i lørdags på bedst maner, man vandt fra ledningen uden at have rykket både hoved og norske hovelag. Denne dag bliver første gang hesten skal starte med kun en uges mellemrum. Men med tanke på hvordan hesten så ud over mål sidst burde dette ikke være noget problem. Hvis der er en lille usikkerhed, så er det inder-sporet, da hesten ikke altid har være lige hurtig ud af starten fra netop dette spor. Og med et par hurtige heste på ydersiden, såsom Elia Web – kan Heavy Sound måske komme til at sidde fast i inder-sporet – men selvfølge feltet er ikke så stort – så det burde kunne løse sig.

8 Antonio Trot stod for en strålende afslutning i det seneste løb og vallakken fortsætter med at lyse af god form. Nu blev udgangsporet dårligt igen, men Claes Sjöström är en god taktiker og her kan kusken måske komme frem til en god placering alligevel, da feltet jo også er smalt denne gang.

2 Elian Web sad fast med sparade kræfter over mål i samme løb som de to øvrige nævnte heste. Med formen på rette vej findes der ingenting som taler imod at Jorma Kontio giver vallakken frie tøjler bagom bilen, når det her slæng bliver givet frit bagom startbilen – og da er det ikke umuligt at nå føringen – Og her vil den sælge sig dyrt.

Ranking: A: 1   B: 2,8,4   C: 5,6,3,7

V75-4  2140m volt

2 Georgia Am er et femårig hoppe som træneren David Persson har høje tanker om, og det ser ud til at være forløst i de seneste starter med 2 sejre. I den seneste start gik hun barfodet rundt om og med ryktusser for første gang og det gav virkelig den ønskede effekt direkte. Man tog enkelt hånd om ledningen og herfra svarede hun og fejede modstanderne af via 11,8 på de sidste 800m. I dag er det lidt hårdere modstand, men gør man en lignende præstation som i den seneste start, så bliver man ikke nem at plukke ned. Hun kommer til at gå med samme udrustning som senest. 

10 Saonoi er modbuddet. Sanoi stod for en strålende slutrunde senest i sin årsdebut på travbanen og indtrykket imponerede undertegnede. Med det løb under vesten kan vi nu forvente os en god præstation, og måske en sejr efter flere “stolpe ud løb” og Carl Johan Jepson fungerede meget fint sammen med hoppen i det seneste løb. Godt modbud til Georgia Am.

11 Joyful Trix afsluttede også stærkt i et lignende årsdebut som Sanoi. Klokken stoppede på 11.7 på de sidste 700m, ude i sporene. Nu har man løb i kroppen, så formen bør være flyttet fremad. Modstandet her er passande, og der findes kapacitet til at kæmpe om sejren.

Ranking: A: 2, 10,11   B: 5,8,1,4,6,9   C:13,14,15,7,3

V75-5  1640m auto

2 Astronascente Zac gør her comeback efter en kort pause. Astronascente Zac står perfekt inde på pengene i dagens løb og jeg regner stærkt med at træner og kusk Björn Goop har forberedt sin femåring godt inden dagens løb. Distancen er optimal og man er hurtig fra start. Når man ledningen er meget vundet, men man kan vinde fra andre positioner også. Min førstehest i løbet.

1 Twigs Got U. gjorde det godt i sin årsdebut efter en hurtig rejse og vidst kunne Johan Untersteiner ikke have ønsket sig en bedre gennemkøring af sin højklasse traver. Med loppet i kroppen adviseres nu barfods balance og dette indikerer for mig, at nu er det blevet dagen hvor der skal køres på alvor for den den starthurtige femåring. Et stærkt modsvar til Astronascente Zac.

5 Run Brodde Run kan være en idé at tage med på kuponen. Denne sexåring kommer med en fersk sejr i bagagen og en flot præstation. Man vandt endda den seneste start med kræfter sparede. Han er også hurtig fra start, og får sig vel en god position fra spor 5. 

4 M.T. Oscar er hærdet i klassen og har desuden bedre form end hvad resultatrækken viser. Skal også regnes med.

Ranking: A: 2,1   B: 5,4   C: 7,10,11,6,12   D:3,9,8

V75-6  2140m auto

2 Digital Summit havde med stor sikkerhed været en hest til alle de bedste løb i Gulddivisionen, hvis ikke en skade havde sat en stopper dette. Nu kommer Stefan Melander hest i stedet ud i Silverdivision, som er det perfekte sted at opbygge formen og fortsætte opbygningen og her få nogle sejre. Sporet blev aldeles perfekt og herfra kan Örjan Kihlström selv bestemme taktikken. God chance, selv hvis skoene skulle forblive på. God A-hest eller sikker.

4 Jaguar Dream har fået 2 løb i kroppen nu, og står godt inde i klassen. Claes Sjöström ser hesten som sin stjerne i stalden og snart gælder det for hesten at leve op til forventningerne, i og med at Gulddivisionen venter lige rundt om hjørnet, hvor det bliver en helt anden modstand. Sporlodtrækningen faldt vel ud den her gang og med letning i balancen dykker hingsten med garanti op på målfotoet.

5 Urgent Call har formen helt i top, og skal derfor ikke undervurderes. Det her er nemlig en rigtig krigerhest, som desuden kan opnå bagom bilen og med barfodet rundt om, som det nu bliver talt om, da har otteåringen stået for nogle stærke præstationer.

Ranking: A: 2   B: 4,5,7   C:3,1,6,11,8,9,12,10

V75-7

1 Viva La Vida Face er den eneste fireåring i startfeltet. Men den har vist fin kapacitet, den lovende fireåring kommer nemlig med to gode sejre i bagagen. Hesten kan lide at gå forrest og bestemme farten femme i ledningen, og her har Adrian Kolgjini alle muligheder for at opfylde dette ønske. Med staldformen i ryggen og lang distance taler en hel del for spids og slut, i et noget ujævnt løb. 

4 Amiral er en kapabel modstander, som nu har fået løb i kroppen. Så formen bør være gået fremad. Dog har ekvipagen været noget ujævn i sine præstationer. Men sikkert kan ekvipagen krybe ned i ryg på 1, i et sådan scenarie kan femåringen være med på målfotoet på en god dag. Letningen i balancen är også et plus.

8 He’s Marvelous fik en pause i perioden med barfods forbuddet indtog i slutningen af sidste år. Men at det nu er årsdebut er ikke noget vi er bange for her, da He’s Marvelous har sejret i 4 af de 11 starter han har kørt, hvor der har været mere end 30 dage imellem løb. Han er vandt til de lange løb, som dette – og i 2 af de 3 løb han har kørt, da har man sejret. Det eneste der taler lidt imod, er at syvåringen har taget karrierens 7 af 8 sejre fra fronten, som han om al sandsynlighed ikke når den her gang. Skal dog ses med fin sejrchance.

7 Arvid S.H. kommer med fin form til dagens start, Senest kørte man barfodet rundt om for første gang hvilket også gav en effekt med det samme, da det blev til en fin sejr. Arvid S.H. er stærk og reel, og håndterer den lange distance godt. I dag bliver det første gang med Erik Adielsson hvilket er interessant. 

Jeg vil også lige nævne 3 Ingesson som nu debuterer i nyt regi Dan Widegren, og med faktorer som letning i balancen og måske en fin indvendig rejse – kan den skrælle. Samt 12 Ivory di Quattro, der jo besidder stor styrke når den er på toppen. Er indstillingen den rette + form, så kan den slå dem alle.

Ranking: A:  1,4,8,7,12   B: 3,11,13,14   C: 10,6,5,15,2

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider