Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Fredag

Først et par forslag fra den Hollandske Eerste Divisie og Nordirland, samt et Tennis forslag med det nye Danske håb Holger Rune.

Fredag 21.00
Roda – Ajax 2
Roda vinder – Odds 1.80
Det kører ikke for Jong Ajax (Ajax 2), de har tabt de sidste 3 kampe, hvorimod Roda har vundet 6 af deres seneste 7 kampe. Den omvendte kamp vandt Roda med hele 4-0, og alt tyder på de gentager det i aften, sejr til Roda til odds 1.80 er fint givet ud.

Fredag 14.00
Maastricht – Alkmaar 2
Maastricht vinder – Odds 2.05
Denne kamp er mere lige end den første, dog med fordel til hjemmeholdet. Maastricht har vundet de seneste 3 kampe, hvorimod Jong Alkmaar har tabt 3 af deres seneste 5 kampe. Tendensen med Alkmaar er, at enten får de point eller også taber de stort. Vi går efter at de taber, da Maastricht virker mere stabile og har fordel af hjemmebane.

Fredag 20.30
Coleraine – Crusaders
Coleraine vinder – Odds 2.45
Selvom de ligger tæt i tabellen, så taler det hele lidt til fordel for Coleraine. Coleraine er inde i en god periode. De har ikke tabt i 14 kampe i træk, og har tilmed vundet de 11. Crusaders er mere ustabile og har tabt 4 ud af de seneste 9 kampe. Coleraine hjemmebane statistik hedder 7-2-3 imod Crusaders udebane statistik 4-2-4. De mødte hindanden så sent som i januar i år, hvor Colerain vandt med 2-1. Så alt i alt, fine odds på hjemmesejr.

Tennis – Fredag 17.30
Federico Delbonis – Holger Rune
Holger Rune
vinder – Odds 2.65 Vi spiller også dette set lidt med Danske briller, men set ud fra at Holger Rune har spillet blændende Tennis over en længere periode, og har slået meget højere rangerede spillere, så hvorfor skulle han ikke kunne fortsætte. Go go Holger!!

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider