Søg
Close this search box.

Alt du skal vide om sportsbetting

Alt du skal vide om sportsbetting:

Den forunderlige sportsbetting verden kan godt være svær, at overskue. Den udvikler sig hele tiden, mens spilfirmaerne kommer med nye tilbud, på nye spilvarianter konstant. Det kan også være svært at vurdere, hvornår man skal placere sit indskud, og hvor meget dette indskud skal være på. Sportsbetting er generelt kompliceret, hvor kun de færreste i det lange løb kan prale af profit. Nedenfor kan du læse dybdegående analyser af de mest essentielle områder i sportsbetting, og hvorfor netop disse kan være afgørende for, om du har profit eller underskud. Klik her for at finde dit nye favorit casino der tilbyder sportsbetting.

Bankroll Management – Units:

Først og fremmest skal du have en bankroll, eller bankrulle, om man vil. Din bankrulle udgør de penge, som du har afsat til sportsbetting, men det bør også symbolisere, hvor meget du har tænkt dig at spille for. I sportsbetting arbejder man med units, hvilket symboliserer dine indsatser. Lad os antage, at du har afsat 10.000 kroner til dit sportsbetting projekt, og at du ønsker at arbejde med op til 10 units, hvor 1 unit udgør 50 kr. Ved at sætte 1 unit til 50 kroner, eller 0,5 % af din samlede bankrulle, så arbejder du med en forsvarlig Bankroll Management. Jo flere units du placerer på dit væddemål, jo mere tror du på dit væddemål. Typisk vil man placere 3-4 units pr. spil, da dette unit interval svarer til et spil med fin værdi. Spiller du fx 10 units, altså maksimum, så skal det være fordi du har insider viden på kampen, altså en viden, som bookmakeren ikke har. Det modsatte gør sig gældende, hvis du fx spiller 1-2 units – væddemålet har mindre chance for at gå hjem, derfor bør dit indskud af units også være mindre.

Fokusér på værdispil:

Det kan være ualmindeligt svært at spotte, hvad et godt spil er. Som udgangspunkt skal man altid tage de højeste odds, hvilket giver sig selv. Men finder man fx odds 2.15 som det højeste odds, er det et værdifuldt odds, men det betyder ikke nødvendigvis det er et godt spil. Inden du placerer dine væddemål, så er det vigtigt du har lavet en grundig research, hvilket gerne skulle skabe belæg for dit væddemål. Det kan være, at et hold mangler deres normale højre back, mens modstanderen spiller over kanterne og derfor har dygtige kantspillere. Alle disse små detaljer er vigtige i din afgørelse for, hvornår og hvor meget du bør bette. For at blive vindende i sportsbetting er det afgørende, at man har en god forståelse for, hvad værdi indebærer.

Hold dig til 1-2 discipliner:

En klassisk fejl mange begår, når de træder ind på spilscenen er, at de spiller på alt muligt forskelligt. Hvis man vil være seriøs med sportsbetting, så er det en god idé, at holde sig til én og maksimum to discipliner. Samtidig med det, så bør man indsnævre sine fokusområder betydeligt, specielt hvis man har fokus på to forskelle sportsgrene. Lad os sige, at du er ekspert i fodbold og håndbold: Så vil det være mest profitabelt i længden, hvis du koncentrerer dig om 1-2 og maksimum 3 ligaer pr. sportsgren, da din ekspertviden har størst potentiale, jo færre ligaer du skal fokusere på.

Opsummering og tilføjelser:

Med ovenstående strategi sikrer du dig mod flere fareelementer: Du vil på et tidspunkt ramme en dårlig stime, men nu hvor du har fastsat din bankrulle og dine units, så slipper du for, at jagte dine tab. Ligeledes er du sikret mod, at blive overmodig, når du er godt kørende. Det er de gode beslutninger, som i længden afgør, om du er vindende eller ej, og ingen tager gode beslutninger, når man jagter sine tab, eller for den sags skyld er overmodig i sine spil. Omvendt er det dog vigtigt, at man justerer beløbene på sine units, hvis man fx rammer så dårlig en periode, at bankrullen halveres, eller større tab sker. Hvis du samtidig holder dig indenfor de ligaer, hvor du har opbygget en ekspert viden, mindsker du yderligere risikoen for, at placere dårlige spil. Det fantastiske i sportsbetting er, at man altid kan udvikle sig, og når man ser, hvordan sin bankrulle langsomt vokser, bliver det for alvor sjovt.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider