Søg
Close this search box.

Weekendens Odds Forslag

Odds Forslag

Her har jeg lige samlet nogle gode spil og odds forslag til weekendens fodbold kampe. Har scannet de forskellige ligaer og fundet nogle gode og høje odds som er sat helt ved siden af.

Bemærk odds er fra fredag d.1. juni kl.13:00 – disse ændres løbende.

Du kan spille her >> Unibet

Spilforslag

  • Diosgyor – Videoton Fehervar – 2 til odds 3,95
  • Balmazujvarosi – Ferencvaros – 2 til odds 4,00

Afsluttende kampe i den Ungarske liga, hvor bund møder top. Bundholdene kæmper for overlevelse, og er her gjort til store favoritter imod topholdene som er nr. 1 og 2. Topholdene kæmper stadig om mesterskabet, så de har også noget at spille for. Dette er helt fejlslagent odds og spil derfor på sejr til topholdene.

  • CD Lugo – Almeria – X til odds 4,00
  • Tenerife – Albacete – X til odds 3,55
  • Gimnastic – Rayo Vallecano – 2 til odds 6,30

Her er det de afsluttende kampe i den Spanske 2. division. I kampen Gimnastic – R. Vallecano, er Gimnastic (nr.15) gjort til store farvoritter mod nr.1. Oddset er helt oppe på 6,30 til sejr til Vallecano, som med en sejr sikrer 2. divisionstitlen.

I kampen Tenerife (nr.11) mod Albacete (18), kæmper Albacete mod nedrykning, men kan sikkert godt overleve med en uafgjort. Albacete er gjort til farvoritter ude mod Tenerife der har (11-7-2) i hjemmebanestatistik mod Albacetes (3-8-9). Den lugter af uafgjort til odds 3,55.

An på resultater i andre kampe kan Almeria (3-5-12) ude mod CD Lugo (10-4-6), måske nøjes med uafgjort. Almeria er gjort til store farvoritter, og jeg anbefaler spil på uafgjort til odds 4,00. Og du kan også prøve med 1-tal til odds 5,40.

Og til slut et par rimelige sikre tegn på hjemmesejr, til okay odds.

  • Columbus Crew – Toronto FC – 1 til odds 1,92
  • Degerfors – Värnamo – 1 til odds 1,80

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider