Søg
Close this search box.

NFL Picks – Super Bowl 51

ESPN Ekspert Tips – Super Bowl

NFL Tips - NFL Picks

Spil Super Bowl 51 ved Bet365

Spil Super Bowl 51 ved Dansk Spil

Spil Super Bowl 51 ved Unibet

Claus Elming NFL-Tips

Super Bowl – det kan vi LI.
Super Bowl 51 eller med romertal Super Bowl LI står for døren, og det er måske en af de mest uforudsigelige finaler i ligaens historie.

New England Patriots med Tom Brady i spidsen og Bill Belichick på sidelinjen står her for syvende gang, mens Atlanta Falcons med Matt Ryan og Dan Quinn ved roret er her for første gang. OK, så Patriots er favorit, men hvorfor egentlig? Falcons har været uhyggeligt skarpe de sidste 8 uger og har på mystisk vis været undervurderet hele sæsonen.

Jeg tror på en tæt kamp, der sagtens kan blive afgjort på kampens sidste play. men hvem trækker det længste strå? Du får min endelige forudsigelse sidst i denne artikel.
Det er Super Bowl 51 og tallet 51 har Danske Spil for alvor leget med op til finalen i Hoston på søndag. Der er Odds 51, freebet på 51 kr.
og Tips 12 med jackpot på 51.000 kr. Mere om alt det lige om lidt.

Danske Spil har også en masse specials på kampen, og du kan spille på, hvem der scorer touchdown, hvad den første scoring er, hvordan de to quarterbacks klarer sig, bedste runner, receiver, head-to-head matchups mm. Og så er de sjove som Lady Gagas åbningsnummer og farven på Gatorade-badet! Jo, jo, der er nok at kaste sig over.

Super Sunday – Bedste angreb mod bedste forsvar Og dagen efter er det så, at NFL spiller sin store finale. New England Patriots med ligaens bedste forsvar mod Atlanta Falcons med ligaens bedste angreb. Historisk set vinder det bedste forsvar den slags kampe.

7 gange tidligere i historien har det bedste forsvar mødt det bedste angreb og kun én gang er det lykkedes angrebet at vinde, da San Francisco 49ers i Super Bowl 24 lammetævede Denver Broncos 55-10.

Super Bowl 51: Patriots – Falcons
Nr. 1 offense: Atlanta (33,8)
Nr. 1 defense: New England (15,6)

Money in the bank
Atlanta Falcons og quarterback Matt Ryan har været brandvarme siden midt november og har blæst al modstand til side i slutspillet med et offensivt fyrværkeri, der satte 80 point på tavlen mod Packers og Seahawks. De scorer over 19 point på søndag. Det garanterer jeg.

Det er der odds 1,11 på og selvom det ikke lyder af meget, så er det en lynhurtig forrentning af dine investerede penge på 11%, som du måske allerede har hjemme ved pausen.

Ugens bedste bet
Og vi bliver ved Falcons, der har sat en ret vild rekord i år. De har scoret touchdown på deres første angrebsserie i de sidste 8 kampe.
Rekorden var 5. Den tangerede de, smadrede de, og kan altså søndag gøre det til 9 i træk. Men den tror jeg ikke på.

Patriots tillader mange yards men strammer garnet, når modstanderen kommer ned i nærheden af red zone. Jeg tror Falcons starter med en god angrebsserie, men strander på omkring 15-yard linjen, hvor de sparker et field goal. Er deres første scoring et field goal, så er der odds 6,10. Det synes jeg er meget højt.

Løb, kast, grib…
Der er et hav af interessante væddemål på hvem der løber flest yards, eller hvor mange yards den enkelte spiller griber bolde for, eller hvad Matt Ryan og Tom Brady præsterer i luften.

Der er en stor stak Over/Under som fx. LeGarette Blount Over/Under 59,5 yards til odds1,85 eller Julio Jones Over/Under 95,5 yards også til 1,85. Min bedste anbefaling her går på Falcons runningback Tevin Coleman, som skal have en stor kamp, hvis Falcons skal vinde. Men det bliver i kasteangrebet.

Jeg tror ikke, han kommer til at løbe bolden ret meget. Her kan du spille Under 9,5 løb til Coleman til odds 1,85 (han har i sæsonen kun haft 4 kampe med over 9 løb, og havde hhv. 8 og 9 i de to slutspilskampe mod dårligere forsvar).

Odds 51
Danske Spil har også lavet en stak væddemål som giver odds 51 tilbage.
De er for det meste lidt langt ude, og oddset afspejler da også, at de næppe går hjem. Bortset lige fra et enkelt odds.

Du får faktisk odds 51 på, at både Matt Ryan og Tom Brady løber et touchdown ind. OK, så det er ikke så tit, at nogen af dem gør det, men på den store scene, skal der nogle gange noget ekstraordinært til, så hvorfor ikke tage bolden under armen og løbe selv. Det er ganske realistisk at det sker, og odds 51 er super flot.

Freebet på 51 kr .
Du kan på søndag også smide et fuldstændig gratis spil afsted på Super Bowl 51. Kombinér nogle vilde odds fra Super Bowl eller udvælg et enkelt du tror på, og spil gratis med et freebet på 51 kr. Du finder link til det i højre kolonne på Super Bowl siden.

Og så de sjove…
For to år siden ramte jeg Katy Perry lige i røven. Det lyder bedre end det er. Hvad jeg mener er, at jeg ramte præcis den sang hun sluttede sit halftime-show af med i form af Fireworks (ok, den var nem). I år tror jeg Lady Gaga slutter af med Pokerface, men det kan du ikke spille på.
Til gengæld kan du spille på, hvad hun åbner med. Her tror jeg mest på Bad Romance til odds 3,50. Den har sådan en slags åbnings-åbning over sig.

Hvilken farve har den farve Gatorade, som bliver hældt ud over den vindende træner? Ja tror du på en Falcons-sejr, så er det med stor sandsynlighed limegrøn til odds 4,00 – mens det er gul/orange, hvis Patriots vinder til odds 2,00.

Og så tror jeg ikke det slår fejl, at den første som MVP-vinderen takker bliver sine holdkammerater. Det er der odds 3,00 for.

Super Bowl MVP
Og apropos MVP så er der the usual suspects som Tom Brady (odds 1,80) og Matt Ryan (odds 2,75), og så er der alle de andre. Mit bedste bud for en spiller med et godt odds er runningback Legarrette Blount fra New England Patriots.

Falcons er sårbare over for hold, der løber hårdt, og selvom begge klubber og alverdens bookmakere er klar over det, så tror jeg stadig at Patriots vil teste, hvordan Falcons håndterer den tunge runningback. Hvis han har succes, og Patriots bliver ved med at bruge ham, så kan han få en stor kamp. Kroner han det med MVP-titlen kan du få odds 20 tilbage for dine kroner.

Andre interessante odds:
Tom Brady bliver ikke MVP odds 1,90
Julio Jones (ATL) odds 16,00
Julian Edelman (NE) odds 20,00
Devonta Freeman (ATL) odds 22,00
Vic Beasley (ATL) odds 50,00
Patrick Chung (NE) odds 150

Super Bowl vinder
Jeg har for en gangs skyld ikke været i tvivl. Eller jo, lidt er man vel altid. Men selvom Falcons har imponeret mig, så må jeg bare tage hatten af for Bill Belichick, og det han præsterer med Patriots kamp efter kamp, år efter år. Nu står de i Super Bowl igen (Belichicks 10. Super Bowl!!!) og Atlanta står her for anden gang i historien, men første gang i den nuværende udgave.

Jeg tror rutinen kan blive afgørende. 75% af Patriots mandskab har stået her før. Falcons starter 7 spillere, der er i deres første eller andet år i ligaen. Tom Brady har spillet i seks Super Bowls før. Falcons trup tilsammen har spillet i fem. Jeg er ret overbevist om, at New England Patriots vinder Super Bowl 51, og det får du odds 1,70 for.

Jeg ønsker dig en fantastisk Super Bowl!

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider